Семеен подарък – как да зарадваме малки и големи


Изглежда подготовката за зимните празници е целогодишно начинание, особено когато сме в търсене на оригинален семеен подарък. Вие правите своя списък за кого да купите и се уверявате, че наистина можете да си го позволите.

Така че вместо да купувате индивидуални подаръци за всеки член на семейството, може да предпочетете да вложите парите си в интересен, забавен, или практивен семеен подарък, от който малки и големи да се възползват с удоволствие. Знаете ли, това всъщност е много добра стратегия!

Но това представлява и набор от предизвикателства. Възможно е да има различия между поколенията в дома ви, или пък малко общи интереси, които да споделяте. Колебаете се, защото не искате да изберете нещо, което ви се струва твърде скучно или общо.

Също така не искате да бъдете твърде конкретни и да рискувате да направите някой от семейството нещастен. Факт е, че откриването на семеен подарък, който да се хареса еднакво на абсолютно всички не е лека задача. Но пък не е и невъзможна.

Някои от най-добрите идеи за семеен подарък, обаче, са вдъхновени от спомените, които ще създадете заедно и забавата, която всички ще споделите. Не можете да сбъркате със семеен подарък, който помага на семейството да се свърже отново, или просто да се наслаждава на компанията си по време на празниците и след това.

Тези пет страхотни идеи за семейни подаръци ще ви помогнат да откриете търсеното вдъхновение и да осигурите още много забавни и приятни моменти, споделени с цялото семейство. 


Идея за семеен подарък – мини проектор

Кому е нужно да ходи на кино, след като можете да доведете цялото кино у дома? И не, нямаме предвид онези семейни вечери, в които първо се карате кой да заеме хубавите места на дивана, а после спорите какво да гледате. Имаме предвид истинско, вълшебно кино у дома. Лесно можете да създадете магична атмосфера с помощта на мини проектор.

Необходимо е само да закупите такъв и да намерите чиста стена в дома, където ще се „прожектира“ филма. Постигнете консенсус кой семеен филм да гледате, направете няколко пакета пуканки и напълнете купи с лакомства, нахвърлете няколко пухкави одеяла по пода и готово – имате гарантирано прекрасна семейна вечер и много забавления за малки и големи.


Идея за семеен подарък – мини фурна за пици

Още една идея за семеен подарък, с който цялото семейство ще се забавлява е мини фурната за пици. Този кухненски електроуред е създаден така, че да имитира успешно готвенето на фурна с дърва. Няма съмнение, че благодарение на него можете да приготвите любимите пици на всички и то със съвсем автентичен вкус и аромат. Кой не обича пица?

Със сигурност не и вашето семейство, нали? Спомнете си колко забавни са онези пица вечери и се уверете, че по-често ще може да им се наслаждавате, благодарение на този оригинален и интересен уред за кухнята. Той печели бонус точки, защото в приготвянето на пиците може да се включи цялото семейство и забавлението ще е гарантирано.

Можете дори да си спретнете едно бързо състезание за най-вкусна пица, в което всеки да се опита да създаде най-апетитното изкушение със свой уникален подбор от топинги. Наградата? Може би ще я откриете сред следващите предложения!


Идея за семеен подарък – микрофон

След като ще местите киното у дома, защо не направите същото и с караоке бара? Ако във вашето семейство се откриват самородни певчески таланти, или просто обичате да пеете и да се забавлявате, време е да купите микрофон!

Можете да откриете доста бюджетни опции на пазара, така че не е нужно все още да разбивате касичката. Микрофонът ще зададе тона на множество забавни вечери за цялото семейство.

Отново, поддържайте състезателния дух у дома като устроите конкурс за най-добър изпълнител сред членовете на домакинството.


Идея за семеен подарък – персонализиран пъзел

За много семейства реденето на пъзел е синоним на забавна семейна вечер. Не можем да отречем, че това е занимание, на което еднакво се радват както малки, така и големи. Освен това е занимание, в което по равно могат да допринесат членове на семейството от всякакви възрасти.

Повечето настолни игри са неподходящи или трудни за разбиране от най-младите членове на семейството, но с пъзела няма опасност някой да остане извън общото забавление.

Нещо повече, поръчайте персонализиран пъзел със снимка на цялото семейство. След като го наредите, можете гордо да го изложите на видно място в дома.


Идея за семеен подарък – машина за сладолед

Добре, признаваме, това беше лесно да го измислим! В крайна сметка, кой не обича сладолед? Само че вие едва ли сте се досещали, че можете да приготвяте такъв в домашни условия и то лесно и бързо с помощта на подходяща машина за сладолед.

Няма страшно, ние сме тук да даваме най-добрите идеи и да вдъхновяваме! Машината за сладолед е чудесен начин да приготвите любимото лакомство на цялото семейство и то с вкусове, които всички харесвате, или пък да експериментирате с нови и интересни вкусове.

Излишно е да казваме и че домашно приготвения сладолед е много по-здравословен вариант, но също толкова вкусен.


Изберете един, или всички тези подаръци за цялото семейство и няма съмнение, че ви очакват много на брой забавни семейни вечери!

Назад към блога

Оставяне на коментар

Имайте предвид, че коментарите трябва да бъдат одобрени, преди да се публикуват.