Оригинален подарък за Свети Валентин – да създадем перфектната изненада

До 14 февруари може и да остава още доста време, но не е лоша идея още от рано да започнем с търсенето на оригинален подарък за Свети Валентин. Иначе рискуваме да се повтори лошия сценарий от миналите години, когато чакахме до последния момент и поради липса на идеи и време прибягвахме до нещо клиширано.

Тъй като празникът, изпълнен с лакомства, ще наближи неусетно, очевидно е по-добре вече да подготвяте оригинален подарък за Свети Валентин, който да не попада в категорията „плюшена играчка и роза, които очевидно са закупени от близкия супермаркет“.

Нуждаете ли се от още малко подтикване да започнете с търсене на подаръка от рано? Ето я – много по-лесно ще е да избегнете всички онези остарели и неоригинални дрънкулки на пазара и да изберете нещо уникално като вашата връзка.

Имайки предвид това, събрахме няколко сладки варианта на оригинален подарък за Свети Валентин, с които да ви помогнем. Помислете за всички задължителни аксесоари за Netflix и Chill вечерите, поздравителни картички, които са уникални и дори някои алтернативи на букет с рози, които ще се откроят сред традиционните изненади за празника. В тази статия заедно ще се опитаме да мислим извън рамката… със снимка на любимия човек, да, този подарък вече се изтърка!


Оригинален подарък за Свети Валентин – монстера в саксия

Да, точно така, говорим за растение в саксия. Живо такова, което вие и вашата половинка ще трябва да отглеждате заедно занапред. Може би това ще ви сближи, кой знае?

Е, не е като отглеждане на дете, но е едно добро начало. Освен това монстерата в саксия е чудесна алтернатива на огромния букет с рози. Вторият може и да изглежда готино на снимките, които тя ще иска да качи в социалните мрежи, но пък в никакъв случай не е изненадващ.

Много по-оригинален подарък за Свети Валентин би била екзотичната монстера. Не си мислете, че изборът на растение е случаен. За екзотичната монстера се казва, че носи щастие и късмет на този, който я отглежда с любов, внимание и грижи.

Т.е. това е растение, което не само че изглежда страхотно и много екзотично и напомня на флората във всички онези екзотични дестинации, които някой ден ще посетите заедно, но е и растение, което внася позитивна енергия и добра карма в дома ви.


Оригинален подарък за Свети Валентин – дъска за рязане музикална плоча

Имахте ли представа, че можете да купите дъска за рязане, която е във формата и с вида на музикална плоча. Именно, не знаехте за съществуването им, ето защо и това е повече от изненадващ и оригинален подарък за Свети Валентин!

Тези дъски за рязане не просто напомнят за музикални плочи, те изглеждат абсолютно идентично. Уверете се, че я държите само в кухнята, иначе има сериозна опасност да я сбъркате с истинска плоча и да повредите грамофона.

Къде е романтиката в този подарък ли? Може да поръчате да ви изработят такава дъска с дизайн на плоча на любим изпълнител на вашата половинка. Или пък със сватбената ви песен, или песен, която е „ваша“. Това е не просто оригинален подарък за Свети Валентин, а перфектният подарък за меломани.


Оригинален подарък за Свети Валентин – звезда

Ако сте й обещал да свалите всичките звезди за нея, сега е моментът да покажете, че сте мъж, който стои зад думите си! Подарете й звезда! Не, не в онзи клиширан смисъл, а по-уникално и оригинално – подарете й истинска звезда.

Много по-лесно е, отколкото предполагате. В днешно време няколко компании предлагат възможността звезда или съзвездие, които са видими за учените тук на Земята, да бъдат кръстени на името на вашата обична половинка. След като заплатите за услугата, вашата половинка ще получи официален сертификат, който потвърждава, че с някоя далечна звезда са съименници.

И това ако не е романтика… да подариш звезда е наистина страхотен и много оригинален подарък за Свети Валентин за всеки мечтател, който нощем обича да наблюдава кадифеното небе и да мечтае. 


Оригинален подарък за Свети Валентин – почивка

Мислим, че всички можем да се съгласим, че всички ние имаме нужда от почивка и приятни преживявания. Тогава е време да подарим точно това на половинката. Ако бюджетът ви го позволява – изберете нещо нестандартно.

Да я/го заведете на хотел, СПА процедури или кратко пътешествие из страната е чудесна идея, но е доста често използвана, така че не попада в категория „оригинални“. Може да добавите оригинален привкус, като изберете уникално приключение или място за отсядане. Просто отворете някои от международните сайтове, които предлагат места за отсядане по цял свят и вдъхновението само ще ви връхлети.

Хотелска стая в скала, луксозна къщичка на дърво, прозрачно иглу сред заснежена гора… вариантите наистина са безкрайни и можем да гарантираме, че това ще е най-хубавият подарък, който вашата половинка е получавала. 


Оригинален подарък за Свети Валентин – персонализирано бельо

Напомнете на вашия партньор кой е истинският му „собственик“ като му подарите чифт забавни и доста оригинални боксерки с дизайн с вашия образ.

Вече е възможно да поръчате отпечатването на ваша снимка върху мъжко бельо, така че какъв по-добър повод да се възползвате от тази нетрадиционна услуга от Деня на влюбените?


Истинската и силна любов няма нужда от материални изяви, но пък всички ние се радваме на добре обмислените и забавни подаръци, нали така?

Този 14-ти февруари можете не просто да зарадвате вашата половинка, а да я оставите с отворена уста и ококорени очи при вида на някой от тези наистина оригинални и нестандартни подаръци.

Назад към блога

Оставяне на коментар

Имайте предвид, че коментарите трябва да бъдат одобрени, преди да се публикуват.