Мъжки подарък за Свети Валентин – Kак да разтопим сърцето му

 

Мъжки подарък за Свети Валентин

Нека си признаем, подаръците за Деня на влюбените понякога могат да бъдат клише и ви разбираме, ако сте в трескаво търсене на мъжки подарък за Свети Валентин.

Кутията с шоколадови бонбони е сладка, но очаквана. Уютен пуловер? Разбира се, но най-вероятно ще го откраднете от него.

Освен напрежението да намериш най-добрия мъжки подарък за Свети Валентин (да не говорим за също толкова сантиментална домашно направена картичка), има и допълнителния стрес от това да измислиш уникална идея какво да правиш с гаджето си на големия ден, правилното облекло , създаващ настроение празничен декор и филма, който да гледате.

Да, няма спор, на нас дамите се пада тежката задача да измислим цялата организация за празника и всичко трябва да е перфектно от-до. Но най-много ни предстои да се постараем с избирането на мъжки подарък за Свети Валентин. 

За да ви помогнем да направите най-добрия избор си и да избегнете скъп подарък (освен ако вашият човек не го харесва!), който да придружава вашата сладка любовна картичка, ние съставихме списък с романтични подаръци, които момчетата наистина искат за Свети Валентин.

Независимо дали за първи път празнувате с приятеля си, търсите нещо сантиментално за нов (или скоро бъдещ) баща, търсите нещо креативно за съпруга си, или трябва да вземете забавно лакомство в последната минута за любимия си приятел мъж, ние имаме много идеи за мъжки подарък за Свети Валентин.

В тази статия ще откриете идеи за страхотни подаръци, които са персонализирани, достъпни и най-доброто от всичко - гарантирано ще предизвикат усмивка на лицето му. Нека разгледаме как можете да го изненадате!


Мъжки подарък за Свети Валентин – секси игра

Ето това е идея за мъжки подарък за Свети Валентин, който едва ли има господин, който би отказал! Изберете секси настолна игра за него и щастието му е гарантирано.

Изборът е наистина голям. Можете да изберете класическа настолна игра с пионки, такава под формата на зарове, или пък карти със секси въпроси и теми, които да обсъждате заедно.

Няма значение под каква форма ще е играта, въпросът е темата да е такава, която ще раздвижи въображението му и приятно ще нажежи празничната обстановка.


Мъжки подарък за Свети Валентин – албум за влюбени

Не, тук не става въпрос за традиционния албум със снимки на вас като двойка, макар че това също е чудесна идея, но е една идея по-клиширана и разпространена.

По скоро можете да закупите готов, или да направите свой албум, в който да впишете всички неща, които обичате и оценявате в своята силна половинка. Това е чудесен начин не сам да погалите неговото его, но и да му покажете отново колко много го обичате и цените.

Мъжки подарък за Свети Валентин

От вас зависи дали подаръкът ще го разчувства, или въодушеви. Можете да наблегнете на сантиментални и романтични писания, но можете и да предпочетете да споделите някои по-горещи и секси епизоди от вашата връзка, които със сигурност оценявате.


Мъжки подарък за Свети Валентин – небесна карта

Раздвижете романтиката и сладките спомени във връзката си с тази страхотна идея за мъжки подарък за Свети Валентин.

Става въпрос за карта на звездното небе, която показва разположението на небесните тела точно в момента, в който двамата сте се запознали и любовта е пламнала.

Напомнете му, че вашата любов е толкова голяма, че излиза извън пределите на планетата и е космическа. Освен че подаръкът е наистина трогващ и сантиментален, а и показва колко много го обичате, той е и много естетически издържан и ще краси стена във вашия дом.

Това със сигурност е подарък, на който и вие ще се наслаждавате. 


Мъжки подарък за Свети Валентин – кутия с лакомства

Може би изглежда като да изберете най-лесния вариант… добре де, това наистина е лесен вариант за подарък, но това не означава, че не сте вложили в него много любов и старание!

Сега е моментът да поглезите своята половинка и да му подарите всичките му любими лакомства. И тук не говорим само за десерти, макар че ако той си пада по сладкото, определено би се зарадвал на голяма кутия пълна с любимите му шоколади, шоколадови блокчета и бисквити.

Мъжки подарък за Свети Валентин

Но сме сигурни, че определено би се развълнувал и при вида на любимите си бири, придружени от любимо мезе. А защо не подходите по-креативно и не подберете по-интересни и нестандартни бири и мезе, които досега не е пробвал?

По този начин можете да създадете страхотно гастрономическо преживяване за него… и за вас, разбира се. Ако бирата не е любимото ми питие, свободни сте да я замените с нещо, което той обича – уиски, ракия, вино, няма значение, стига да му е любимо.


Мъжки подарък за Свети Валентин – преса за паста

Ако сте от щастливите жени, които имат мъж до себе си, който обича да готви и е виртуоз в кухнята, би трябвало да е много лесно да му изберете романтичен подарък.

Точно така, дами, съдовете за готвене и сервиране също могат да бъдат романтичен подарък и не е нужно да му напомняте за онзи злополучен тиган, който той ви подари преди няколко години.

Докато за нас, дамите, подаръците за кухнята често подбуждат негативни емоции или ги свързваме с липса на въображение, мъжете определено не мислят така.

 

Ако му подарите полезна вещ за готвене, той ще разбере, че вие оценявате неговите умения и способността буквално да изхранва семейството ви.

Преса за паста е една от многото идеи, от които може да се възползвате. Развихрете се и изберете нещо, което той ще ползва често.

Решихме да споменем пресата за паста като идея, защото това ще е подсказка към него по-често да приготвя от любимото ви италианско ястие.


Ако някой твърди, че мъжкото сърце не може да бъде разтопено с мил и сладурски жест, определено греши.

Тези няколко полезни идеи за подарък за него за Деня на влюбените доказват точно това, че зад суровата и брадясала мъска фасада се крие едно сърце, което жадува романтика и внимание.

 

Назад към блога

Оставяне на коментар

Имайте предвид, че коментарите трябва да бъдат одобрени, преди да се публикуват.