Подарък за годишнина от сватба – 5 специални идеи

 

Подарък за годишнина от сватба

Ако сте в търсене на подарък за годишнина от сватба, независимо дали ще подарявате на своята половинка, или на приятелско семейство, което празнува този важен повод, вероятно се чувствате леко стресирани.

Дори стресът може да не е лек, а сериозен, защото откриването на подходящ подарък за годишнина от сватба никак не е лесна задача.

На първо място, разбира се, всички ние бихме искали да подарим нещо, което е специално и различно, дори уникално.

Освен това не бива да се забравя, че всеки подарък за годишнина от сватба е обвързан със специална символика, в зависимост от годините, която двойката е прекарала заедно.

Събирайки на едно място всички тези фактори, намирането на перфектния подарък започва да изглежда все по-трудна задача. 

Кой не обича да празнува любовта? Особено когато обожавате празнуващия(ите). Ето защо годишнините са толкова прекрасен повод.

И все пак, те също могат да се усетят като поводи с високи залози. За партньорите подаръците за годишнина потвърждават, че обичта е все по-силна и изразяват колко са благодарни за любовта, грижите и времето на другия.

За приятели или членове на семейството те са чудесен начин да кажат: „Сега съм също толкова щастлив за теб, колкото бях в деня, когато затвърди любовта си официално.“

Но как да намерите перфектния подарък за годишнина от сватба, който да казва всичко това?

Винаги можете да обмислите традиционните и модерни подаръци, свързани с всяка годишнина. Но не се срамувайте да бъдете креативни и да не следвате приетите норми.

Можете да подарите порцеланови бижута, а не прибори за хранене, дрехи или цветя от плат, изработени от коприна, лен, памук или вълна, кожена каишка за часовник или гривна с тайно послание отвътре.

По този начин ще спазите традицията на съответната годишнина при избора на материали, но и ще подарите нещо по-различно и специално.

Или можете напълно да загърбите традициите и да изберете нещо, което просто ви харесва. 

По-долу ви вдъхновяваме с някои чудесни и по-нестандартни идеи за подарък за годишнина от сватба, така че продължете с четенето!


Подарък за годишнина от сватба – изкуство от карта

Първата година след сватбата е хартиената и често това хвърля околните в пълен смут при търсенето на подходящ подарък за годишнина от сватба.

Как да изберем нещо, което едновременно е направено от хартия, не е твърде клиширано, достатъчно интересно и сантиментално е, а освен това прави впечатление? Ние имаме страхотно решение за вас!

Смятаме, че всяка двойка би се зарадвала на изкуство за стена, направено от пътническа карта. Този вид изкуство е не просто красиво, но носи и много символика.

За да предадете още повече смисъл на подаръка, може да потърсите постер с карта на конкретното място, където двойката се е запознала или е отпразнувала сватбата си.

Друг вариант е да подарите карта на дестинация, която двойката мечтае да посети с пожелание това да се сбъдне скоро.

А защо не и постер с карта на света, така че двойката да отбелязва всички места, които са посетили заедно.


Подарък за годишнина от сватба – кутия за вино

Шестата годишнина от сватбата е дървената. Добрата новина е, че интересните и красиви подаръци от дърво са много, така че най-вероятно изборът няма да ви затрудни толкова много.

И все пак, ако сте в търсене на идея и вдъхновение, защо не се спрете на дървена кутия за вино? Освен практичен, такъв подарък може да бъде и персонализиран.

Подарък за годишнина от сватба

Просто помолете творецът или човекът, който продава такава кутия, да пирографира инициалите на двойката, целите им имена, или просто някакво послание, което искате да им предадете.

Можете да допълните подаръка и с красива дървена дъска за сервиране на вкусните мезета, които да придружават пивкото вино, което ще се съхранява в кутията.


Подарък за годишнина от сватба – скъпоценна декорация

Голяма част от сватбените годишнини се свързват с някои скъпоценни камъни и метали.

Докато бижутата са най-очевидния подарък за годишнина от сватба, която е символизирана от скъпоценен камък или метал, то вие можете да подходите малко по-нестандартно.

На пазара се предлагат различни декорации за дома, които са направени от или допълнени със скъпоценни камъни и метали. Все повече хора са почитатели, например, на дърветата със скъпоценни камъни.

Това са фигури на дърво с различни размери, които са направени от скъпи метали, или допълнени със скъпоценни или полускъпоценни камъни. Задачата им е декоративна.

Такава фигура ще се превърне в централна и уникална украса на всеки топъл и любящ дом.


Подарък за годишнина от сватба – гравирани прибори

Двадесет и петата годишнина от сватбата е сребърната. Отново, тук най-лесният и изкушаващ вариант може да бъде просто да закупите бижута и аксесоари, направени от съответния материал.

Но ако искате да подходите по-нестандартно, чудесна алтернатива може да бъде да подарите комплект от сребърна вилица и лъжица, или две сребърни вилици.

Така не само ще спазите традицията и ще зарадвате двойката, но може да им оставите и послание, като поръчате сребърните прибори да бъдат персонализирани с добавяне на имената на двойката, или нещо шеговито.


Подарък за годишнина от сватба – порцелан

Точно като една връзка, порцеланът запазва красотата и целостта си само когато се грижим за него правилно и с внимание. Това е напомняне, че любовта може да бъде крехка и трябва да се грижим за нея.

Изделия от порцелан са отличен модерен подарък за втората годишнина и традиционен подарък за двадесетата годишнина и всяка двойка би била развълнувана да получи красиво творение от порцелан, което да пази с внимание и любов в своя дом.

Можете да се спрете на комплект за хранене от порцелан, декоративни фигури от порцелан и какво ли още не.

Подарък за годишнина от сватба

Независимо от броя години заедно, независимо дали става въпрос за младоженци, които празнуват първата си година от брака, или тези, които почитат 25+ години заедно, подбирането на страхотни подаръци за годишнина е от особено значение.

Без значение дали сте в търсене на подарък за вашата половинка или купувате нещо за щастлива двойка, персонализирани подаръци с гравиране или бродирани детайли като дата на сватба, обет или монограм, винаги показват внимание и лично отношение. 


 

Назад към блога

Оставяне на коментар

Имайте предвид, че коментарите трябва да бъдат одобрени, преди да се публикуват.